Açıklanan tahta kurusu Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article



Tahta kuruları hızlıca çoğtuzakırlar ve leke olarak yaşadıkları yerde autkılarını buzakırlar. Eğer ki siyah/ kahvemsi ıvır zıvır noktalar görüyorsanız tahta kurusu dünyakılarıyla karşı karşıyasınız demektir.

Evinizde tahta kuruları bulaştıysa haftalarca bilincinde olmayabilirsiniz. Sizin, bebeğinizin yahut özge familya bireylerinin cildinde oluşan kızarıklıklar bir alerji görünümde olur.

Tahta kurdunun adam sağlamlığına pertı yoktur.Ama şahsi eşyalarınıza ve mobilyalarınıza zarar verirler

Dairesel hareketlerle masaj yaparsanız ıgizemılan bölgenin rahatlamasına ve kaşıntının giderilmesine payanda olursunuz.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Tanrı dusmanimin basina vermesin bu tahta kurusunu. New York, Astoria'da yasarken eve dadanmisti. Abim artik canindan bezdigi icin cakmakla cekyatin altindaki tahta kurularini yakarken cekyat yalım aldi. Gecenin saat 2'sinde 3 itfaiye aracı araci gelip odadaki yangini sondurmustu. Simdi diyeceksin ki niçin anlatiyorum bunu. Arkadasim bu hayvandan kurtulus nanay.

Mobilyaların dikişleri ve katlanmış bölgeleri bile ülküsel saklanma yerleri olabilirler. Tahta kurularının süpürgeye de direnebildikleri biliniyor.

Tahta kurusu ve Viks Mentol münteşir olarak nane bitkisinden elde edilmektedir. Tahtakuruları mentol içeriği olan viksten bile körpelanmazlar ve bulundukları alandan bu sayede uzaklaşabilirler.

Tahta kurusu ıpeçeığının genel belirtileri ise şu şekildedir; - Kaşıntıların başüstüneğu yerde ağrıların görülmesi ve aşırı şekilde yanma hissi.

Ortalama bir dişi tahta kurusu ömürı süresince 354 yumurta üretebiliyor. Yumurta bırakmış olan tahta kurusu kolonisini destekleyebilmek dâhilin tagaddi hacmini ve sıklığını umumiyetle arttırır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you tahta kurusu ilaçlama ile geçer mi just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Tahta kurusu neden olur? Tahtakurusu geniş bir haşere problemidir, tahta kurusu istilasından kaymak sahiden çetin ve meşakketli bir süreçtir. Bu nedenle tahtakurusunun neden olduğunu tam kavrayabilirsek hiç istilayla kontralaşmadan kendimizi ve evimizi vikaye altına alabiliriz.

Bu tahta kurusu jeli nedenle eğer tahtakurularıyla vahit başınıza uğraş edemiyorsanız afiyet bakanlığı onaylı bir firmayla anlaşabilirsiniz. Eğer üremeyi durduramazsanız eviniz tahtakurularının istilasına uğrayacaktır. Bu nedenle evinizde bir adette olsa tahtakurusu görseniz sağlam bir ilaç firmasıyla anlaşmanız gerektiğini ihmal etmeyinız.

This entry was posted in Umumi, Haşere Rehberi and tagged tahta kurusu eve nasıl hasılat, tahta kurusu neden olur, tahta kurusu nerden hasılat.







Report this wiki page